Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗΣ



Η προσευχή είναι δύναμη που υποχρεώνει τον Θεό. Είναι παντοδύναμος μοχλός, που κινεί τις δυνάμεις του Ουρανού και φέρνει τις επεμβάσεις του Θεού στη ζωή μας. Η προσευχή δεσμεύει τον Κύριο να απαντήσει, και καλύπτει όλα τα θέματα μας, πνευματικά και βιωτικά. Αρκεί να γίνεται με καθαρή καρδιά, μέσα στο θέλημα του Θεού, και με πίστη.


Ένα παλικάρι γνώρισε τον Ιησού Χριστό στα 23 του χρόνια και η ζωή του μεταμορφώθηκε. Αυτός ένας πρώην άθεος και πολέμιος του Θεού, τώρα ζούσε την αναγεννημένη ζωή, την γεμάτη αγάπη για τον Κύριο. Μελετούσε με ζήλο την Αγία Γραφή και πίστευε απόλυτα πως ότι λέει είναι αληθινό και είναι για να το ζούμε. Κάποια φορά βρέθηκε σε μία συντροφιά, που σχολίαζε κάποιες πιστές κοπέλες του Χριστού, που η ηλικία τους είχε περάσει και η οικογενειακή αποκατάσταση δεν είχε έρθει ακόμη. Τα σχόλια ήταν υποτιμητικά και ο νεαρός αποσύρθηκε από την παρέα στενοχωρημένος. «Αντί να κουβεντιάζουμε» ,σκέφτηκε, «δεν θα’ ταν πιο σωστό να πέσουμε στα γόνατα, ο Θεός να απαντήσει στο αίτημα μας; Αφού οι άλλοι δεν μπορούν, θα το κάνω εγώ». Ξεκίνησε λοιπόν την προσευχή, μία ώρα κάθε μέρα, γονατιστός, με το αίτημα ο Θεός να χαρίσει πιστούς συζύγους και οικογένειες σ ΄ αυτές τις κοπέλες, που ούτε τις είχε δει στο πρόσωπο ποτέ. Ήταν μια πνευματική πρόσκληση, μια υπηρεσία που ανέλαβε ενώπιον του Θεού. Το έκανε με χαρά, με πίστη ,με δοξολογία στο όνομα του Ιησού Χριστού. Και ο Κύριος τον τίμησε, απαντώντας με θαυμαστό τρόπο. Πριν περάσει μισός χρόνος, όλες αυτές οι κοπέλες είχαν δίπλα τους πιστούς συζύγους, ανθρώπους αφιερωμένους του Κυρίου, δώρα και απάντηση των προσευχών του νέου!


Κύριε μου, αντί να αγωνιώ και να βασανίζομαι, μάθε με να προσεύχομαι, να αναθέτω τα προβλήματα μου σε Σένα και να αναπαύομαι στις πολύτιμες, αδιάψευστες υποσχέσεις Σου.
ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΡΕΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου